רפלוקס וצרידות

דיון מתוך פורום  צרידות

17/01/2012 | 10:59 | מאת: אילן

שלום, הייתי אצלך בבדיקת סטרובוסקופיה(לפני כשבוע). איבחנת אצלי מיתרים ייבשים ואדומים. וההמלצה הייתה לשתות יותר מים ,לשנות הרגלי תזונה לגבי רפלוקס וללכת לקלינאית תקשורת. 1) השאלה שלי היא תוך כמה זמן אני אמור להרגיש שינוי בצרידות? 2) עדיין לא קבעתי תור לקלינאית, האם זה הכרחי לקבוע תור מיידית או שאפשר לחכות עם זה? תודה, אילן

19/01/2012 | 08:58 | מאת:

צפוי שיפור תוך מספר שבועות, ממליץ לא לחכות עם הקלינאית, גם ככה התורים לקלינאית ארוכים מאוד בקופת חולים

19/01/2012 | 13:15 | מאת: אילן

תודה על התשובה. האם אתה יודע אם אפשר לקבוע תור לקלינאית תקשורת דרך כללית או שזה תור פרטי? אילן