פוליפים במיתרי הקול

דיון מתוך פורום  צרידות

09/01/2012 | 16:14 | מאת: אתי

היי אני אתי ואני סובלת מצרידות כמה שנים שמלווה בדלקות גרון וצרידות מתמשכת. היום ניבדקתי אצל מומחה א.א.ג. והוא אמר לי שיש לי פוליפים בשתי מיתרי הקול ימין ושמאל. הרופא המליץ לי על ריפוי בדיבור ( כהקדמה לניתוח). השאלה שלי האם הריפוי בדיבור יכול לעזור ולמנוע את הניתו או שעדיף כבר לעשות את הניתוח ולאחר מכן לגשת לריפוי בדיבור?? אודה לכם מאוד אם תענו לשאלתי זה דחוף לי.... תודה!

09/01/2012 | 16:19 | מאת: אתי

בנוסף לשאלתי....רציתי לציין שהינני סובלת מבחילות והקאות תמידי האם זה קשור לפוליפים במיתרי הקול