בעית ליחה וצרידות

דיון מתוך פורום  צרידות

04/12/2011 | 21:04 | מאת: יוני

שלום רב. מזה כשנתים הנני סובל מליחה מועטה ותורדנית בגרון ומצרידות כשאני מדבר באופן נורמלי (ובמיוחד כשאני מרים את הקול מעל הנורמה)טופלתי אצל א.א.ג. וניתן ע"י כדורים מסוג OMPERADEX 40-MG כ-3 חודשים אך ללא הועיל עשיתי בדיקה של מיתרי הקול עם צינור אשר הוחדר לגרון והכל נימצא תקין.נישלחתי ע"י הרופא לבדיקה נוספת (גסטרוסקופיה) והכל נימצא תקין.הנני לא מעשן . האם יש פתרון לבעיה מסוג זה?נ.ב.אינני צועק או מרים את הקול בקביעות.אשמח לקבל חוות דעת מקצועית . תודה מראש .

12/12/2011 | 16:02 | מאת:

יתכן שיש ממצא קטן על מיתרי הקול הגורם לצרידות ולא נראה בבדיקה הרגילה. ממליץ לך לעבור בדיקת סטרובוסקופיה בסיב קשיח במרפאת מיתרי קול.