צרידות

דיון מתוך פורום  צרידות

17/11/2011 | 18:21 | מאת: רעות

שלום ד"ר יש לי כמה כמה ימים צרידות ולא כואב לי הגרון, ממה זה נובע ומה הטיפול? תודה רעות.

20/11/2011 | 00:51 | מאת:

האם התאמצת יותר מדי עם קולך בימים שקדמו לכך? האם את מצוננת/מנוזלת/עם שפעת? ההמלצה היא להמנע ממאמצים קוליים ולשתוק רוב הזמן בימים הקרובים תוך הקפדה על שתיה מרובה של מים. אם הצרידות לא חולפת כעבור שבועיים מומלץ לפנות לבדיקה של מיתרי הקול.

20/11/2011 | 09:45 | מאת: רעות

שלום ד"ר לא התאמצתי יותר מדי עם קולי, אני מצוננת ואני משתעלת הרבה ואין לי שפעת או משהו או ואין ללי חום מה זה שתיה מרובה של מים?חשבתי שצריך הרבה תה אני כבר צרודה כמעט שבוע ימים, אז אם לא יעבור לי עוד שבוע ללכת לרופא של מיתרי הקול? ידוע לך איפה יש רופא באיזור השפלה ושל כללית? תודה

20/11/2011 | 19:04 | מאת: רעות

22/11/2011 | 23:15 | מאת:

תתחילי מרופא אא"ג רגיל במסגרת קופת החולים שיבדוק את מיתרי הקול במראה או בסיב אופטי. במידת הצורך הוא יפנה אותך למומחה למיתרי הקול.