צרידות מתמשכת

דיון מתוך פורום  צרידות

10/11/2011 | 14:17 | מאת: אילן

שלום, אני צרוד כבר יותר מחודש,הצרידות באה והולכת מידי פעם. הופנתי לאאג והוא ביצע את הבדיקה עם הסיב דרך האף ואמר לי שהכל תקין. הוא אמר לי לשנות את הרגלי התזונה שלי ולאכול פחות חריף, מטוגן, קפאין,שוקולד ועגבניות. יש לציין שהיו לי כמה פעמים מקרים של צרבת קלה. אני עדיין צרוד ולא יודע מה לעשות. אודה לך אם תוכל לייעץ לי בנושא.

10/11/2011 | 19:00 | מאת: אילן

אני רוצה להוסיף שהבדיקה שעשיתי היא אנדוסקופיה(הבדיקה עם הסיב).

10/11/2011 | 19:45 | מאת:

אם יש צרבת לפעמים צריך אולי טיפול נגד רפלוקס. אם הצרידות חוזרת ומטרידה כדאי לעשות בדיקת סטרובוסקופיה דרך הפה - רואים את תנועת המיתרים ברזולוציה גבוהה ואפשר להגיע לאבחנה המדויקת ביותר.