ניתוח להסרת פוליפ

דיון מתוך פורום  צרידות

05/11/2011 | 13:45 | מאת: אפי

שלום לפני 5 ימים עברתי ניתוח להסרת פוליפ במיתרי הקול בצד שמאל אציין כי זה קרה מעבודתי כנציגת שירות שעונה לשיחות שמתקבלות 6.5 שעות ביום ועובדת כשנה . אני אימא לשתי בנות טקשה מאוד לא לדבר אני לוחשת כי אין ברירה האם זה מזיק וכרגע 5 ימים אני לא יכולה לאכול כרגיל מאחר ושורף לי בגרון נאמר לי מהרופא כי שורף בגלל צינור ההנשמה ולא קשור לניתוח האם צריך הגבלה בדברי מאכל ולא לאכול חם? הרופאים המליצו לי לאחר ניתוח לעזוב העבודה מאחר וזה יחזור לי הייתכן? ואחרי שבוע השתיקה אפשר לדבר רגיל ולא להגביר את הקול? אני מרגישה עכשיו כשאני לוחשת הרבה כואב לי

10/11/2011 | 19:32 | מאת:

בשאלות לאחר ניתוח ממליץ לפנות לרופא המנתח. באופן כללי לחישה היא כמו דיבור רגיל ולפעמים גם יותר מאומצת. בתקופה שלאחר הניתוח מומלץ על שתיקה מוחלטת אמיתית. חזרה לעבודה עם דיבור מאומץ אכן מסכנת אותך בחזרה של יבלות/פוליפ/בצקות.