צרידות ממושכת

דיון מתוך פורום  צרידות

01/11/2011 | 09:27 | מאת: א-א

שלום ד"ר אני סובלת מנזלת אלרגית וכל תקופה הייתי סובלת מליחות ושיעול ולא ידעתי להוציא ליחות במשך שנים .. והיו לי תקופות שהייתי צרודה שלושה ימים ועובר. מהפעם האחרונה אני צרודה כבר למשך חודשיים הכל שלי השתבש. היום למדתי להוציא ליחות אבל עדיין אין שיעול ליחתי אבל הצרידות לא עוברת . נבדקתי ע"H אא"ג בדקו את מיתרי הקול וטענה שאין כלום מה יכול להיותתת אני נואשת רוצה להחזיר את קולי חזרה!

01/11/2011 | 13:53 | מאת:

צרידות קבועה - יתכן שיש יבלת או פוליפ קטן שלא נראו בבדיקת אא"ג רגילה. דרושה בדיקה סטרובוסקופית של מיתרי הקול כדי להגיע לאבחנה והמלצות לטיפול.

01/11/2011 | 13:59 | מאת: א-א

האם הבדיקה כואבת?? והאם אפשר להגיע איך לבדיקה במרכז?