דחוף דחוף דחוף-עזרה

דיון מתוך פורום  צרידות

04/10/2011 | 15:37 | מאת: ענבר

שלום רב, לפני כשבוע הייתי אצל רופא א.א.ג והוא אמר,שיש לי 2 יבלות במתרי הקול גדולות ומוצקות והפתרון היחיד רק-ניתוח!! הבעייה הגדולה שאני הרה בחודש חמישי ואין באפשרותי לעבור ניתוח,תפקידי בעבודה הוא לקבל קהל והקול שלי צרוד ממש וכבר לא נשמע.איזה פתרון אתה מציע לי עד לניתוח??? והאם באמת ניתוח הוא הפתרון היחידי?????

08/10/2011 | 23:32 | מאת:

האלטרנטיבה הזמנית לניתוח היא למשוך זמן על ידי מנוחה קולית מכסימלית, צמצום כמות הדיבור וחופשת מחלה ממושכת מעבודתך שתימשך כבר לתוך חופשת הלידה. אח"כ יהיה צורך לבדוק שוב את מיתרי הקול, ולהחליט האם עדיין יש מקום לניתוח.