טיפול בצרידות בילדים

דיון מתוך פורום  צרידות

04/10/2011 | 13:31 | מאת: אירית

האם ישנם רופאי אאג המתמחים בטיפול בצרידות בילדים? הילדה שלי (גיל 11) סובלת מצרידות כרונית כתוצאה משימוש לא נכון של מיתרי הקול. עברנו תהליך של ריפוי בדיבור - כרגע ללא הצלחה. האם ישנן אלטרנטיבות נוספות לטיפול בבעיה לפני ניתוח? תודה

08/10/2011 | 23:36 | מאת:

האם עברה בדיקה סטרובוסקופית של מיתרי הקול לפני שהופנתה לריפוי בדיבור. במקרה של כשלון בטיפול, חשוב מאוד לבצע את הבדיקה הנ"ל במרפאה למיתרי קול, לא מרפאת אא"ג כללית. בהתאם לאבחנה המדויקת יינתנו ההמלצות לטיפול.