מושב נהורה

דיון מתוך פורום  צרידות

16/09/2011 | 22:39 | מאת: דגן

שלום ילדתי בת ה - 6 סובלת מאוד מצרידות חזקה ביותר ואינה יכולה לדבר משעות אחרה"צ. זה התחיל צלפני קצת יותר מחצי שנה. מצבה מחמיר מיום ליום נגשתי לאף אוזן גרון ונשלחתי לבדיקה רינגוסקופיה התור הוא בבי"ח דנה התור מאוד ארוך האם אני לוקחת סיכון בהמתנ ומה עלי לעשות בנתיים לעזור לילדה תודה

17/09/2011 | 06:57 | מאת:

שלום, מה שאפשר לעשות בינתיים זה לשכנע את הילדה לדבר פחות, פחות לצעוק. אם מדובר ביבלות זה יביא לשיפור. בכל מקרה אין תחליף לבדיקת לרינגוסקופיה בסיב אופטי/בדיקה סטרובוסקופית של מיתרי קול כדי להגיע לאבחנה והמלצות. אם התורים בדנה ארוכים מדי - חפשי מקום אחר.