אפשרות

דיון מתוך פורום  צרידות

15/09/2011 | 22:31 | מאת: מיכל

ערב טוב, רציתי לדעת איזה עוד אפשרויות/אופציות עומדות לפניי על מנת לבדוק את חלל הגרון,לוע והמיתרים מלבד מצלמת סיב אופיטי? אני נרתעת מעצם המחשב על כך. תודה.

17/09/2011 | 07:00 | מאת:

שתי אפשרויות לבדיקת הגרון ומיתרי הקול: 1. סיב גמיש דק וחלק המועבר דרך האף ומאפשר תצפית למיתרי הקול. 2. סיב קשיח קצר המועבר דרך הפה ללוע ומאיר בזוית על איזור מיתרי הקול. את שתי הבדיקות מבצעים באלחוש/הרדמה מקומית של ספריי או משחה, כך שאין כאבים, אולי קצת אי נוחות קלה זמנית. בידים מיומנות הבדיקה ממש לא קשה ועוברת מהר, ואין לה תחליף.