בעיה חמורה במיתרי הקול

דיון מתוך פורום  צרידות

11/09/2011 | 12:57 | מאת: יעל ליברמן

שלום אני סובלת שנים מבעיות במיתרי הקול. המצב התדרדר ובחצי שנה האחרונה אני כל הזמן צרודה, מאבדת קול, סובלת מכאבים במיתרי הקול. לפני כ-3 שנים עברתי סטרובוסקופיה, אך עד שהגיע התור אצל המומחה, לא הייתי צרודה ובבדיקה הכל היה תקין. בבדיקה דרך האף לפני מס' ימים התגלו שטפי דם קשים במיתרי הקול, והרופא פקד עלי שתיקה מוחלטת, אנטיביוטיקה וטיפול נגד אלרגיה. ניסיתי סוגים שונים של טיפולים אלטרנטיביים וכן הייתי אצל קלינאית תקשורת, אך שום דבר לא עוזר. בעבודתי אני נדרשת להשתמש הרבה בקול (תפקיד ניהולי), וכרגע אינני בטוחה שכלל אוכל להמשיך לעסוק בעבודה עם אנשים... אודה מאוד לפגישת ייעוץ. תודה, יעל

14/09/2011 | 23:50 | מאת:

יתכן ויש כלי דם מורחבים אשר גורמים לדימום חוזר, צרידות וכאבים. ניתן לטפל בכלי דם כאלו בניתוח מיקרוסקופי או לייזר. יש להיבדק בסטרובוסקופיה, את מוזמנת לבוא לבדיקה.