לרינגוצלה

דיון מתוך פורום  צרידות

06/06/2011 | 11:49 | מאת: רדיום

האם יש מידע על גדילת לרינגוצלה חוזרת ונישנית? זו הפעם השלישית בשנה וחצי, וזה גדל עד כדי חנק. פעמיים כבר ניתחו, וכרגע עומדים בפני ניתוח שלישי

06/06/2011 | 23:36 | מאת:

שלום רב אין דבר כזה לרינגוצלה חוזר , מדובר בלרינגוצלה שלא נכרת במלואו! מדובר בתהליך ציסטי עם נטיה להתמלא בנוזל. כשחלק ממנו נשאר בעקבות כריתה לא שלמה הוא יתמלא מחדש. יש לתכנן בקפידה את הניתוח הבא כולל הדמיית CT ולשקול ניתוח משולב פנימי וחיצוני כדי לפתור באופן מוחלט את הבעיה. אתה מוזמן לפנות אלי להתייעצות לפני הניתוח. רפואה שלמה.