משהו תקוע לי בגרון שלא עובר עזרה

דיון מתוך פורום  צרידות

13/01/2018 | 16:27 | מאת: נתנאל חמיאס

אני סובל ממשהו שתקוע לי בגרון כבר הרבה זמן ואני מקיא כמו משהו צהוב חום זה עדיין מפריע לי המשהו הזה בגרון זה חתיכת שתקועה שלא עוברת ואני ומוציא נזלת שקופה וכואב לי הראש ואני לא חולה ואין לי חום סובל מזה הלכתי לרופא א.א.ג הכניס לי צינור עם מצלמה בשביל לבדוק מה זה מפריע לי בגרון אמר לי שאין לי כלום הביא לי כדורי נקסיום לא עוזר אני סובל כבר מעל 6 חודשיים עזרה דחופה !!!

04/02/2018 | 01:12 | מאת:

נדרשת בדיקה יסודית נוספת במרפאה כדי לראות האם תקוע שם משהו באמת או לא