MRI וניתוח בקע מיפשעתי

דיון מתוך פורום  צרידות

19/12/2017 | 22:00 | מאת: רונן

שלום לרופא בן 59, לפני שנה ורבע עברתי ניתוח , דו צדדי,לפרוסקופי לבקע מיפשעתי הושתלו רשתות פרולן 13*15 בשני הצדדים, עקב צרידות ממושכת ,וקישריות בבלוטת התריס,אני נשלח לבצע דימות MRI צוואר לרקמות רכות, העניין הוא הניתוח שהיה, עיניין הקיבוע של הרשתות, שאני מניח נעשה עם סיכות, האם מותר לי או אסור לבצע בדיקת MRI ? מקבעים את הרשתות בסיכות מתכתיות? אשמח לקבל תשובה, ולשמוע הסבר על הנושא, האם מותר או אסורה הבדיקה תודה מראש

24/12/2017 | 01:02 | מאת:

כדי לקבל תשובה אתה צריך להשיג את דוח ניתוח הבקע שלך ולהציג אותו במכון ה MRI.