צרידות כחכוח בגרון. מזה כחודשיים ללא שפור

דיון מתוך פורום  צרידות

18/11/2017 | 11:54 | מאת: חני

מזה כחודשיים צרידות כחכוח בגרון..הרופאת אאג שבדקה אותי ( עם צנור שנכנס לאף) ,אמרה שהכול תקין כולל מיתרי הקול ,רק שיש לי בצקת ואודם באריתנואידים ולכן אמרה שהצרידות היא כתוצאה מהריפלוקס. קבלתי נקסיום 40 מג ליום ולאחר כחודש בלי הטבה העלתה לי את המינון ל40 מג פעמיים ביום. בנוסף לכך יש לי נזלת אחורית, שהרופאה נתנה לי אבאמיס 2 טיפות בכל נחיר. המצב ממש לא משתפר ...מה לעשות? אני ממש מיואשת כי אני שרה בחבורת זמר כסולנית ואינני יכולה לשיר!

19/11/2017 | 01:12 | מאת:

יתכן והאבחנה אינה נכונה . מומלץ לעבור בדיקת סטרובוסקופיה במרפאת מיתרי קול כדי להגיע לאבחנה נכונה וטיפול נכון.