צרידות לאחר דיבור ממושך כבר ארבעה חודשים

דיון מתוך פורום  צרידות

05/06/2017 | 13:12 | מאת: מ

שלום, כבר מספר חודשים הקול שלי נאלם לאחר דיבור רצוף של כמו דקות, או בצלילים גבוהים (שבעבר יכולתי להגיע אליהם). זה התחיל ממהצטננות שאחריה היה לי קול צרוד ומאז הצרידות הכבדה של הצינון נעלמה אבל הצרידות לאחר דיבור נותרה. סופסוף החלטתי ללכת לרופא ורוצה להימנע מסחבת: האם כדי להגיע למומחה למיתרי קולל צריך לעבור קודם באאג? (כדי שזה יממומן ע"י קופ"ח או הביטוח)

15/06/2017 | 20:35 | מאת:

דרך קופות החולים צריך לעבור במרפאת אא"ג רגילה ולקבל הפניה למרפאת מיתרי קול. אני מניח שדרך ביטוח פרטי או שב"ן אפשר לפנות ישירות למומחה למיתרי קול