הוצאת פוליפ ממיתרי הקול- דחוף!!!

דיון מתוך פורום  צרידות

13/04/2011 | 10:53 | מאת: ליאת

שלום רב, אבא שלי עשה אתמול ניתוח להוצאת פוליפ ממיתרי הקול, הוא בן 67.אבי סבל מזה כמה חודשים מצרידות שהלכה והתגברה במשך הזמן. לאחר הניתוח הרופא אמר שהפוליפ היה קצת שונה מהפוליפים הרגילים שהם מסירים בד"כ,והיתה התפשטות של הפוליפ. התוצאות נשלחו לבדיקה. שאלתי היא האם יש סבירות גבוהה שמדובר במשהו מסוכן? האם דבר זה יכול לסכן חיי אדם? הרופא אמר שהוא לא יכול להבטיח ב-100% שהכל בסדר אך מקווה לטוב. אשמח לקבל את דעתך בנושא. תודה ליאת

14/04/2011 | 01:02 | מאת:

שלום ליאת, האם ניתן היה להבין מדברי המנתח שהוא חושד בכך שמדובר בגידול? תמתינו לתשובה הפתולוגית שתגיע תוך כ-10 ימים, ובמידה ואכן האבחנה הסופית היא גידול שלא נכרת בשלמות, אתם מוזמנים לבוא להתייעצות, שכן תחום התמחותי כולל הסרת גידולים/שאריות גידולים ממיתרי הקול באמצעות לייזר. רפואה שלמה ד"ר להב