סבוריאה בקרקפת,כמה שאלות. תודה מראש

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

02/06/2011 | 16:40 | מאת: גידי

אני סובל מהמחלה הזו כמעט שנה. ניסיתי המון תכשירים וקרמים ומה לא בעצם...כולל קרם סבורם. הדבר היחיד שמקל עליי הוא קרם מחלב נאקות. לאחרונה התחלתי לשתות חליטת צמחים של רוזמרין וסירפד. האם יש בעיה לשתות 2 כוסות ביום? יש לציין שיש האטה של היווצרות הקשקשים מאז שהתחלתי לשתות את החליטה. דבר שני האם מומלץ לשנות בעצם את התזונה ולאכול הרבה סלט ולהימנע ממאכלים חריפים? אבקש את חוות דעתך גם על המדען שמואל גונן בכל הנוגע בטיפול בסבוריאה בקרקפת ועצירת הנשירה. תודה מראש

איני רואה בעיה בשימוש בחליטה. איני נוהג להמליץ או להעביר בקורת על מאן דהו. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית