סבוראה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

15/05/2011 | 23:06 | מאת: סיגל

אני בת 39 ומזה כשנה יש לי סבוראה על הפנים ואדמומיות. בכל בוקר ואחרי מקלחת אני שמה קרם לחות של סבוקלם והשתמשתי לפי הוראות רופא בתכשירים רוזקס, הידרואגיסטן, ועוד.. אך ללא הועיל,הרופא אמר לי שאין טיפול לסבוראה והתכשירים רק מרגיעים, האומנם? האם ידוע לך על משחות יעילות בנוסף אשמח לקבל המלצה על רופא עור מאזור חדרה והסביבה. תודה

ישנם מספר רב של תכשירים שניתן לנסות (בהרבה אורך רוח) לטיפול בסיטואציה. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית