טיפול בנשירה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

08/05/2011 | 01:17 | מאת: מלכה

שלום רב! שאלתי היא כזו: ביקרתי אצל רופא עור לאחר שהתלוננתי על נשירה מוגברת של שיער הרופא המליץ על שימוש בתמיסה בטאקורטן כאשר אני משתמשת ב 10 "טפטופים" כל יום הטיפול הוא לחודשיים(2 בקבוקים) העיניין הוא שקראתי שהתמיסה היא עם סטרואידים שזה לא הכי בריא ומקרים אחרים עושה פעולה הפוכה כלומר נשירה נוספת במקום מניעה אבקש במהירות האפשרית דעה נוספת :)) בתודה מראש,מלכה

08/05/2011 | 11:19 | מאת: ענת

את פשוט צודקת ועלית על הבעיה בעצמייך. תחפשי בגוגל - קרם סבורם הוא הכי יעיל לסבוריאה בפנים ובקרקפת. ענת

רצוי להשתמש בתכשיר תקופת זמן מוגבלת ולצמצם את השימוש ככל שהמצב משתפר. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית