קיורטן

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

01/11/2016 | 14:12 | מאת: רני

אני לוקח פעמיים בשבוע קיורטן 10 מיליגרם קבוע לסבוריאה בהןראת רופא עור. מינון נמוך מאוד. נאמר לי שניתן להיות בשמש ושאין רגישות מיוחדת עם קרם הגנה כמובן. האם אתה תומך בזה? בקיץ הסבוריאה שקטה בגלל השמש ועכשיו זה החמיר במעבר עונות. האם הסבוריאה מחריפה בחילופי עונות? האם בגלל חוסר בשמש בחודש האחרון יחסית לקיץ זה החריף? תודה.......

עשויה להיות החמרה בשינויי עונות ללא קשר לשמש דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית