יעוץ בנושא סבוריאה בפנים

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

26/09/2016 | 10:29 | מאת: לילך

שלום ד"ר לאחרונה התחלתי קשר עם בחור שיש לו סבוריאה חזקה בפנים הבנתי ממנו והוא גם אראה לי שהוא שם סרום שהוא קנה מקוסמטקאית האמת שזה קצת דוחה אותי ומגעיל כי כולי קליפות אם אני איתו ניסתי לעזור לו אבל הוא לא מוכן שאתערב בעינין זה די פוגע בו הוא מבחינתו הרים ידיים נראה לי מבחינת טיפול הוא טוען ששום דבר לא עוזר השאלה שלי :אץ אם זה יחלוף אי פעם או שזה יפחית והאם זה גנטי וזה יכול לעבור לילדי? אשמח לפרטים אודות המחלה כי אני די מבולבלת ושואלת שאלות תודה

יש משמעות גנטית בענין. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית