משחות סטרואידים

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

04/08/2016 | 07:08 | מאת: גדי

רופאי עור נותנים רבות משחות המכילות סטרואידים כגון בטאקורטן G או דרמובט. לאחרונה הייתי אצל רופא עור בשל גרד כאשר אין עדות חיצונית על העור לבעייה הרופא נתן לי דרמובט להשתמש עד שיעבור כאשר הוא אמר לי לא לדאוג ושזה לא יכול לעשות שם נזק או משהו רע. מצד שני בכל מקום רואים כל מני תגובות של אנשים שאומרים שמשחות אלו גורמות לנזק בלתי הפיך האם אלו סתם שרלטנים מהרפואה האלטרנטיבית שרוצים סתם להפחיד או שאכן יש בזה אמת. מה נכון? יש לציין שפעמים יש לי פצעים בפנים ובטאקורטן G למשל מאוד עוזר (אפילו היחיד שנראה שעוזר) האם אני גורם נזק בשימוש בו? אודה אם אפשר לעשות סדר בנושא זה תודה

תצטרך לבחור למי להאמין דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית