סבוריאה בקרקפת ואודם בידיים

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

30/05/2016 | 15:21 | מאת: אליאונורה

שלום רב, בתי בת 18.5 חזרה מרופא עור ואובחנה כי סובלת מסבוריאה קשה בקרקפת.כמו כן, נוצרה אדמומיות סביב הצוואר ובגב הידיים, קיבלה שמפו לשטיפה יום יומית וטיפות. האם יש דבר נוסף לזרז את תהליך ההחלמה? האם זוהי מחלה כרונית? צפויה להתגייס עוד חודש, האם צריכה לקבל אישור מיוחד לצבא?

המחלה כרונית, עם החמרות והטבות, אין צורך באישורים. הטיפול נראה הולם דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית