סבוריאה בעור הפנים ובגבות

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

02/05/2016 | 22:30 | מאת: צחי

שלום. אני בן 22 ולפני שנה וחצי התחילו להיות אצלי כתמים אדומים ומגרדים על עור הפנים ועל הגבות. הלכתי לרופא עור שאמר לי להשתמש בהידרואגיסטן קרם פעם ביום לפני השינה. הוא לא אמר לי מה פרק הזמן שאני צריך להשתמש בתרופה ולא אמר לי גם אם אני יכול להשתמש עוד הפעם בתרופה עם המחלה חוזרת. התחלתי להשתמש במשחה ואחרי שבוע הפסקתי וגם המחלה חלפה אבל יש סימנים שהיא מתחילה לחזור. השאלה שלי היא האם אני יכול לחזור להשתמש באותו הקרם? והאם אני יכול להשתמש בוא ליותר משבוע?

כן דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית