סבוריאה דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

17/09/2015 | 22:56 | מאת: ויטי

שלום אני בת 19, אובחנתי בסבוריאה דרמטיטיס ללא פסוריאזיס שהתחילה מגיל 16 ולא עוזבת הגירודים עד לדם עם פצעים צהובים חומים עבים. אני משתמשת בשמפואים וזה עובר וגם בתרחיצים סטרואידיים , וזה עובר וחוזר אני שבועיים בערך כל הזמן , ממש נמאס לי מזה 1. איך לשמור על זה ולא להשתמש כל הזמן בתרחיצים שאסור להשתמש בהם הרבה ?? 2. אני יכולה להשתמש שוב בבטאקורטן לאחר שכבר השתמשתי או שזה לא יעזור כבר כי החיידקים התרגלו? 3. אני משתמשת עכשיו בשמפואים רגילים כי שמפואים רפואיים די יקרים כמו אלפוסיל ועוד.. והם מכילים sls אולי זה מה שגורם לזה עוד לגרד ? ואיך לשמור שזה בחיים לא יחזור ? עם שמפואים רגילים כמובן . 4. אין לי בעיה להשיג מרשם כי אבא שלי רופא בבקשה תאמרי לי מה לקנות בלי תופעות לוואי ושיהיה טוב תודה !!

17/09/2015 | 22:57 | מאת: ויטי

זה רק בקרקפת במיוחד מאחור ומצידי הראש

נסי להשתמש בתכשירים יעודיים ללא מרשם. יש של מספר חברות אין דבר כזה בחיים לא יחזור צריך לטפל באופן עיקבי עם הטבות והחמרות. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית