פצע מוגלתי בבית השחי

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

06/07/2015 | 11:38 | מאת: בר

היי אני נמצאת בטיול בדרום אמריקה ולפני כמה ימים שמתי לב לפצע מוגלתי דיי גדול בבית השחי השמאלי הפצע היה מלווה בכאבים, פוצצתי את הפצע וניקיתי את המוגלה במקום הפצע המוגלתי נשאר פצע אדום וכואב כשנוגעים מרגישים מין גולה כזאת כואבת. אני לא יודעת מה לעשות איך לטפל ועל מה גולה כזאת יכולה להעיד ? אשמח לתשובה

תעשי הרטבות של מי מלח: 2 כפות מלח מומסים בליטר מים קחי בד מכותנה והניחי על המקום פעמים - שלוש ביום למשך 30 דקות כל פעם. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית