סבוריאה במצח?

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

06/04/2011 | 18:38 | מאת: רום

אני בן 16 ולפני חצי שנה נהיה לי התפרצות של סבוריאה באיזור הפנים האף ובין הגבות. יש המון הפרשות משם. שמתי לב שבחודש האחרון אחרי שאני מתקלח, יש לי סוג של קמטים במצח, ומהקמטים האלה יוצאים הפרשות לבנות. בזמן האחרון שאני מתחת לאור השמש רואים שיש לי קמטים במצח ואני לא יודע או מדובר בחלק מן הסבוריאה או אם מדובר סתם ביובש של העור? כי אחרי המקלחת אני רואה מהקמטים הפרשות לבנות שמזכירות לי קצת את הסבוריאה שיש לי באף. האם זה חלק מהסבוריאה? האם סבוקלם יעשה את העבודה? או שמה עדיף למרוח קרם לחות ?

רצוי להתחיל את הטיפול בקרם לחות ובאם הטיפול אינו הולם ניתן לפנות לרופא עור לקבלת יעוץ. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית