סבוריאה??

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

10/05/2015 | 21:13 | מאת: אני

אובחנתי כסובלת מסבוריאה ע"י הרופא. היתה לי אדמומיות על הלחיים וגשר האף, עור יבש מאד שמרגיש כחרוך כמו אחרי כוויה. לאחר הטיפול במשחת קורטיזון הדלקת שככה והאדמומיות פחתה אבל עכשיו העור נראה ומרגיש יבש מאוד וכל האזור נראה כמו כתם פיגמנטציה אחד גדול. אציין שקביעת האבחנה נמשכה מס' שניות שבוזבזו ע"י מבט אחד בפנים. 1. האם התיאור הנ"ל מתאים לסבוריאה? 2. האם למרוח קרם לחות או לא למרוח על האזורים הנ"ל? 3. האם אני יכולה למרוח קרם הגנה לפנים על האזורים הנ"ל? 4. מה לעשות עם מראה הפנים? האם אני יכולה לעבור טיפולי הבהרה?זה מאד מפריע לי. תודה

1. עשוי להתאים אולם כדאי לגשת לרופא עור לקבלת אבחנה סופית 2. ניתן 3.ניתן 4.ניתן אך כדאי להמתין ייתכן והכתם ידהה מעצמו באופן איטי דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית