סבוריאה של הקרקפת.

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

26/03/2015 | 18:40 | מאת: איתמר

שלום רב. רופא עור איבחן אצלי סבוריאה בקרקפת. טופלתי בשמפו סבוסל, וכעת מזה כחודשיים אני משתמש בשמפו אגיספור. שמתי לב כי ההתקלפות של העור גורמת לאי צמיחת שיער, ולנסיגת שיער בקו המצח, (שאף הואצה עם הטיפול). האם אפשרי להתחיל בשימוש בתרסיס מינוקסי דיל במקביל להמשך הטיפול בשמפו אגיספור? אני שואל כיוון שרופא העור ציין כי ניתן, אך בדף המצורף לתרסיס מצויין כי לא להשתמש במידה ויש טיפול נוסף בקרקפת. אודה על המלצתך? בתודה רבה ובברכה. איתמר.

ראה תשובה בפורום השני דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית