עזרה בבקשה - הולך ומחמיר...

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

22/12/2014 | 13:50 | מאת: גל.

שלום רב דוקטור, בן 37 נקי ומסודר. ותמיד סובל משפשפות במפשעות (המון שנים), הולכים וחוזרים, אחרי כל פעילות הכי קטנה כגון הליכה, ריצה, אופניים וכולי.. ניסיתי הכל כולל; תרופות משחות וג'לים למיניהם. בד"כ בחורף סובל פחות, אבל מזה כמה ימים סובל בצורה חריפה ביותר!!; נגיעה הכי קטנה באזור מעוררת את המקום ברמה של גרדת שלא תאמן. לפי בדיקתי שלי עקב החרפה, נתגלה ריח חזק וחריף של זיהום, ואפילו הפרשות (צהבהב) ככל הנראה מוגלה, בשל דלקת מהזיהום. אפילו לא ידעתי, והייתי מאמין, שיכולה להיות דלקת במקום זה. אני הכי סטרילי עד כמה שזה נשמע לא הגיוני, תמיד מתקלח פעם, פעמיים ביום., אפילו במקומות האינטימיים, משתמש בסבון אנטי בקטריאלי, ואני לא מבין איך כל זה קורה דווקא לי. איך שגליתי את זה מיד ומדי פעם מעביר במקום הנגוע פולדין עם צמר גפן. עובד עצות ומתוסכל ביותר. מקווה מאוד שתוכל לייעץ לי כאן טיפול מונע והתחלתי!!

17/02/2015 | 10:38 | מאת: גל.

חשבתי שהתפטרתי מזה תוך כדי שחודש שלם ופולידין. שוב חזר לי, לפני מס' ימים. איך זה יכול להיות. באמת צריך את עזרתך שתייעץ לי, מה לעשות. במידה ואגיע לרופא זה יהיה אותו הדבר משחות במקרה הטוב וכדורים במקרה הרע.. זקוק לעזרתך ממה יכול להיגרם ומה לעשות כדי למנוע, ואיך כדאי לטפל? תודה מראש!!

פנה לרופא עור. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית