הטיפול בגרד לא עוזר

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

01/12/2014 | 23:13 | מאת: יואב

שלום רב. מזה כשלוש שנים ויותר אני סובל מגרד, אדמומיות וקשקשים בקרקפת, הייתי אצל מספר רופאים וכולם נתנו לי את אותו טיפול פחות או יותר, 'אלפוסיל', 'אגיספור' ו'סבוסל', (וכן שני תרחיצים, 'קלוצום' ועוד משהו). תכל'ס כלום לא עזר, ובפעם האחרונה שהייתי אצל הרופא אמר לי שאין לו יותר מה לתת לי, שאלתי על טיפול אלטרנטיבי ואמר לי שאנסה שמפו וקרם לשיער של 'סבומדיק'. שאלתי היא: א. האם באמת הסתיימה האופציה הקונבנציונלית, והאם יש מה לנסות את המוצרים הטבעיים? ב. הייתי במספר בתי מרקחת ולא הכירו את המוצר הזה, יכול להיות שהכוונה ל'סבומדיס'? ג. זו סבוריאה? (כי הרופא לא אמר לי מה זה בדיוק).

כנראה סבוראה. אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית