פטריות אדומות

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

19/05/2014 | 10:18 | מאת: לי

שלום אני ילדה בת 16 ויש לאורך הבטן , הגב , החזה ועל השדיים פטריות עגולות אדומות שמחוסות בקשקשת כזו. יש לי את זה הרבה זמן וזה לא מגרד רק מפריע מבחינה אסטטית. קראתי על פסוריאזיס והתיאור נשמע מתאים בחלק של הנגעים האדומים , העור השומני והקשקושים המרובים בקרקפת,(אם אני מגרדת את הראש יש לי המון גופיפים לבנים צהובים כאלה) אך אין לי את הפטריות במפרקים ובכמות שנראת בתמונות.... אני מבולבלת, איך לקוראים למה שיש לי?

גשי לרופא עור שיעשה לך אבחון ויתן לך טיפול מתאים. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית