סבוריאה/קילופים בקרקפת-בן 6

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

21/04/2014 | 20:23 | מאת: ליאת

שלום, בני בן 6. בעבר סבל מאטופיק דרמטיטיס, היום נשאר קצת יובש בגפיים אך לא מעבר. מה שכן יש לו כבר תקופה ארוכה יחסית קילופים בחלקים הקדמיים של הקרקפת (בשני הצדדים) ממש קילופים צהובים וגסים. בניסיון לקלף (שהיה מוטעה..) הקילוף יצא עם שערות דבוקות. רופא עור נתן לי שמפו אגיספור, שנראה שעזר קצת, כעת נשארו קילופים בודדים אך האיזור עצמו נותר יבש ומקושקש מעט. הקליפות שיצאו יצאו עם שיער ונראה שממש כל קליפה כזאת הדביקה אליה שערות רבות שנושרות איתה, וזה מלחיץ אותי שהשיער הזה לא יגדל שוב או שהשורשים מתו... האם כך הדבר? או שמרבית הסיכויים שהשיער יצמח מחדש? והאם יש עוד משהו שביכולתי לעשות? אודה מאוד על תשובה כיוון שאני מאוד מודאגת...

קיים סיכוי לצמיחת השיער מחדש. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית