סבוריאה וחפיפת ראש

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

17/04/2014 | 22:58 | מאת: נינה

שלוב רב, לפני מספר שנים התפרצה לי סבוריאה, הלכתי לרופא עור והוא אמר לי להשתמש באחת המשחות. ניסיתי את דוקטור עור והייתה לי תגובה איומה על העור, כך שעברתי לסבוקלם. הסבוריאה תמיד הייתה יוצאת באיזור של רכה ומצח בצד אחד, וגם ליד האף והגבה, גם באותה הצד, אך לאחרונה זה עבר גם לצד השני ויוצא בעיקר במצח ובאיזור הרכות. העניין הוא שזה מתפרץ אם אני לא חופפת יום אחד בלבד את השיער. הראש מתחיל להתגרד מאוד ומופיעה האדמומית של הסבוריאה. האם יתכן כי יש קשר לחוסר חפיפה? מה אפשר לעשות בשביל להקל על התופעות? סבוקלם פעם היה עוזר לי יותר. היום הוא אמנם מקל, אך אני מרגישה שהוא פחות אפקטיבי מפעם. אשמח להמלצה. תודה

יש מספר טיפולים בסבוראה כדאי שתגיעי לבדיקה בכדי שאראה איזה טיפולים ניתן לתת דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית