שאלה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

16/01/2014 | 04:29 | מאת: שימי

אני סובל כבר שנה מקסקסים שומניים בכמות גדולה מאוד גם בשיער ראש וגם בגבות וגם בזקן אני מרגיש גם שנהיה לי נשירת שיער בראש בחור בן 25 השתמשתי במשחות שמפונים כלום לא עוזר לא יודע כבר מה לעשות ממש כמות גדולה שאם אני מגרד עם הציפורן אני מוציא גושי שומן בלי הפסקה והכי מפחיד אותי הנשירה מה מומלץ לעשות? אני אבוד עצות !!! תודה רבה.

גש לרופא עור. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית