אני בן 30 וסובל מאקנה / ייצור שומנים עודף .. מאוד

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

31/12/2013 | 23:56 | מאת: שחר

אני מטופל ברקאוטן כרגע, אבל נראה שלמרות שכבר חודשיים וחצי אני עם ראקוטן העור ממשיך בשלו, חוויתי כמה התפרצויות במהלך התקופה כרגע ממש חווה התפרצות במצח, העור פשוט מוציא שומנים בצורת נוזל ולא פצעון לבן כמו אקנה, השומנים מצטברים לכדי גודש נוזלי ובסופו של דבר יוצאים לפעמים גם בעזרתי, כמות השומן שיוצאת היא אדירה, בהמשך נפער פצע שפשוט לא מחלים.. מכיוון שנוזלים כל הזמן יוצאים על בסיס יומי לפעמים שעתי.. כרגע יש כמה מקומות שבהם ישנם פצעים כאלו שפשוט לא מחלימים. אף רופא לא הגדיר לי "מחלה", פשוט אומרים לי שיש לי אקנה של מבוגרים, לדעתי יש לי משהו אחר, האם ישנה דרך לברר מה יש לי? משטח עור, בדיקות דם או כל דבר אחר? תודה!

אפשר לבצע ביופסיה. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברופאת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית