יש לי בעיה רצינית עם סבוריאה וגירודים בעור

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

03/12/2013 | 05:16 | מאת: סמי

יש לי בעיה מסויימת רציתי להתייעץ בזמן האחרון אני לא מצליח לישון בלילות אני מתגרד ואני לא יודע מאיזה סיבה מרגיש עיקצוצים וכאילו הולכים עליי דברים ובעצם אין כלום זה קורה רק שאני יושן ועוצם תעיניים כאלה? זה ממש מפחיד אני לא יודע מה לעשות ויש לי סבוריאה בעור ואני כל לילה מתי שאני הולך לישון ועוצם תעיניים הכל מגרד לי כל הגוף זה לא איזור אחד זה כל שניה איזור אחר וגם בפנים ובגבות ובשיער וכל הגוף ואני רוצה לציין שעבדתי בעבר בצביעה עם אקדח צבע ונידמה לי שנדבק לי צבע לעיניים איך אפשר לדעת אם זה קשור אחד לשני?

פנה לרופא אלרגיה. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית