דרמקומבין לסבוריאה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

30/09/2013 | 22:19 | מאת: זהר

שלום, אני בת 32, בריאה, סובלת מסבוריאה באזור הקרקפת והאוזניים מילדות. רופא עור נתן לי מרשם למשחת דרמקומבין, כשהבעתי חשש מכך שהיא מכילה סטרואידים, הרופא טען כי הם במינון מאוד נמוך במשחה זו ולכן אין חשש להשתמש באזור האוזניים, גם אם באופן קבוע ויומיומי (עבור הקרקפת רשם לי את השמפו אגיספור שלמיטב הבנתי אינו מכיל סטרואידים כלל). האם אכן כדאי להשתמש בדרמקומבין ואין כל סיבה לדאגה? בתודה מראש.

ניתן להשתמש באזורים מוגבלים לפרק זמן קצוב. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית