דלקת בציפורן בעקבות מכה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

18/09/2013 | 09:13 | מאת: Idan

שלום, במהלך טיול בו אני שוהה כרגע, נפצעתי באצבע היד שלי ברפטינג ולאחר מכן נפלתי לנהר. כעבור שלושה ימים באזור הציפורן באצבע חלה נפיחות מוגלתית שהולכת ומתפשטת לאורך האצבע, רופא מקומי נתן לי לקחת אנטיביוטיקה perilact 500 ארבעה פעמים ביום במשך 3 ימים ולאחר מכן לבצע דיקור להוצאת המוגלה. אני נמצא בנאפל ואינני יודע האם אפשר להסתמך על חוות הדעת המקצועית שקיבלתי. אשמח לתגובתכם המהירה. בתודה מראש, עידן

על פניו הטיפול נשמע הולם. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית