סבוריאה לא עוברת

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

18/09/2013 | 00:38 | מאת: שלי

שלום,אני סובלת מאסטמת עור מאז שנולדתי ומסבוריאה דרמטיטיס מאז גיל 10-11. רופאת העור שלי שמלווה אותי מתקופת הינקות שלי נתנה לי שמפו נגד המחלה ואני עוד משתמשת בו, היא הסבירה לי כיצד להשתמש וכמה זמן להשאיר על העור ופעלתי לפי מה שהיא אמרה אל עברה כבר חצי שנה והמחלה עור לא עברה. מה לעשות ? בתודה, שלי

ייתכן שיש צורך להגביר את תדירות השימוש בכל מקרה יש צורך בסבלנות היות והתופעה היא כרונית. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית