מה זה?

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

16/03/2011 | 07:41 | מאת: סיון

מגיל ההתבגרות התחלתי לסבול מקליפות בקרקפת ומתופעה אלרגית במצח של יובש עם הפרשה וגרד שהופיעו בעיקר לאחר מריחת קרמים מסויימים על השיער, התופעות האלרגיות חלפו אך תמיד יש לי קליפות בקרקפת, לפני כשנתיים הופיע אצלי גרד עז ויובש בברכיים טופלתי אצל רופא עור שאמר שמדובר בחיידק , הגרד עבר לאיזור המפרק הפנימי של היד ואז חלף ועבר לבית השחי, בבית השחי הגרד היה כה עז עד שפצעתי את עצמי טופלתי בטבעדרם ונאמר לי כי אני אלרגית ככל הנראה לדיאורדורנט התחלתי להשתמש בדיאורדורט טבעי של ROOTS עדיין יש גרד וכל פעם שהוא מתגבר אני מורחת טבעדרם אז הוא יחסית בשליטה אך לא נעלם לגמרי בית השחי אדום ומגורה כל הזמן במקביל החל גרד וקילופים גם בפנים באיזור הגבות צידי האף ומסביב לפה ואני לא מצליחה להעפטר מהקילופים בשום צורה , יובש באיזור הגבות הופיע אצלי פעמים רבות אך תמיד חלף לאר מריחות מוגברות של קרמים עכשיו הוא לא חולף כבר למילה משלושה חודשים. אני יודעת שאני צריכה תור לרופא עור אך מהיותי אם עובדת קצת קשה למצוא לכך זמן. האם ייתכן שיש לי סבוריאה ובבית השחי היא דלקתית, הרופא האחרון שהייתי אצלו אמר לי שזו אסטמה של העור ורשם את הטבע דרם שרק מקלה קצת. תודה.

למרות שהינך אם עובדת אני בטוח שלבריאותך מקום חשוב בסדר העדיפויות שלך. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית