סבוריאה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

05/08/2013 | 19:55 | מאת: יוליה

היי דר... היום התגלתה אצלי סבוריאה בגיל 24 פעם ראשונה שזה מופיעה. הרופא עור אמר שזה תורשתי לאמא שלי אובחן פסוריאזיס... יש קשר? יכול גם לי להתפתח? יכול להיות שהרופא טעה וזה פסוריאזיס ולא סבוריאה ( לא ציינתי שלאימי יש) . ועוד שאלה אני אכן בלחץ תמידי יש לי תינוקת ואין שעות שינה רבות . לא משהו שאני יכולה לתקן... מה כן אני יכולה לעשות כדי להמנע מזה? אולי משהו להרגעה? תודה על התשובות

1. כן 2. כן 3. ניתן לקחת תכשירי הרגעה אולם אין בכך הבטחה שהתופעה לא תתפרץ. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית