פצעים בקרקפת,עזרה דחוף!!

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

14/07/2013 | 16:58 | מאת: אלון

שלום, אני בן 25 מזה כמה שנים אני סובל מפצעים בקרקפת בעיקר מאחורה ובצידי הראש, הפצעים לפעמים נוטים להזדהם ולהפוך ולמוגלה של ממש, כאשר בימים הראשונים מופיע אודם נפוח ולאחריו מין קילוף של העור אל המוגלה באותו מקום, הייתה פעם אחת שמוגלה הפכה לציסטה , זה נורא זה משאיר לי צלקות ואודם באותו מקום שלא עובר, אני מרגיש שכל הראש שלי מאחורה גם פצעים קטנים קטנים כאשר אני מעביר יד , אני מפחד שיהיה להם נטייה להזדהם, חשוב לציין שבהתחלה יוצא מהמוגלה נוזל שקוף לאחריו נוזל לבן-צהוב. אני משתמש בשמפו שנקרא ניזורל אבל כלום לא עוזר לי התופעה מתחילה להתגבר לי במיוחד בתקופה הזאת של הקיץ, מה עליי לעשות וממה אני סובל? האם אני צריך לקחת משהו דרך הפה?

ניתן למצוא חלופות רפואיות. פנה לרופא עור. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית