פצעים חלביים נקודתיים בקרקפת, עזרה דחוף!!!

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

02/07/2013 | 14:21 | מאת: אלון

שלום דוקטור, אני בחור צעיר בן 25, מזה כמה שנים אני סובל מבעיה שמפריעה לי מאוד גם מבחינה אסתטית וגם מפריע לי בתפקוד היום יומי מבחינת כאבים, אני סובל מפצעים מוגלתיים גדולים מאוד בקרקפת, יש לציין שהם בדרך כלל מופיעים באותו מקום שזה בצידי הראש ומאחורה, הפצעים נוטים להזדהם ולהפוך לפצע גדול של ממש בצורת מוגלה גדולה מאוד, פעם אחת אפילו פצע הפך לציסטה שהיתי צריך להוריד בניתוח חירוגי!!!!!!זה מופיע לי בעיקר בתקופות מסיימות יש פעמים שזה נרגע ויש פעמים שזה מגיע בבת אחת, יש לציין שהנוזל שיוצא מהמוגלה הוא שקוף צהוב ולבן....האם יש לזה פתרון? ממה אני סובל??? אבקש עזרה דחוף!!!!

03/07/2013 | 05:56 | מאת: דרור

יש לך תופעה הנקראת פוליקוליטיס הטיפול הכי וב שיש הוא במישור אחר חפש בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור שמור את האתר במועדים. רמה עולמית

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית