ווקס

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

19/05/2013 | 20:51 | מאת: רוי

היי אני בן 17.5 סבלתי מאקנה בינונית וסבוריאה בינונית. סיימתי כרגע תטיפול של הרוקאטן שמטרתו הייתה להעלים את האקנה וגם את הסבוריאה "על הדרך". האקנה אכן נעלמה, והסבוריאה מאבחון שלי בראי בקושי נראת. אני מרבה לעצב את השיער באופן יום יומי עם פן, ואחר כך כמות גדולה של ווקס(שאני מניח שיש מגע בין הווקס לקרקפת). עם הזמן הקופסא נהיית יותר ישנה והווקס תופס קצת לכלוך. השאלה שלי, האם שימוש יום יומי בפן ואז מריחה גדולה של ווקס(שמלוכלך טיפה) תעורר שוב את הסבוריאה ? או שאין קשר בין הדברים ?? תודה

19/05/2013 | 20:53 | מאת: רוי

אין לדעת. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

30/05/2013 | 02:44 | מאת: רוי

אין לדעת אם הסבוריאה תחזור או לא זה ברור, השאלה שלי האם ווקס וצבע שיער עלול להיות גורם להחזרת הסבוריאה ? או ששימוש בווקס ובצבעים לא משפיע וגורם לסבןריאה

סביר להנחי שהבוראה לא תחזור בגלל הווקס. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית