רואקוטן

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

03/05/2013 | 20:47 | מאת: תום

שלום,לאחר שנים של סבל מהסבוריאה קשה ועשרות משחות רופא עור החליט לתת לי רואקוטן במינון נמוך באופן כרוני, לשמחתי הטיפול צלח והעור שלי נקי כבר יותר משנתיים, שבמהלכם לא נגעתי באלכוהול ולא נחשפתי לשמש. עכשיו אני מתכנן חופשה בחו"ל שבמסגרתה אני מעוניין להיות בשמש ולשתות אלכוהול, רציתי לדעת, אם אני אפסיק לתקופה מסוימת לקחת את הכדורים ואז שאני אחזור מהחופשה אני אקח שוב את הכדורים יכול להגרם איזשהו נזק? הכדורים יכולים פתאום להפסיק להשפיע עליי? או שזה בסדר? בתודה מראש תום.

כעקרון כדאי להפסיק את הטיפול כחודש לפני תחילת חשיפה לשמש. איני חושב שתראה החרפה מהותית. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית