סבוריאה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

24/04/2013 | 16:33 | מאת: עמית

שלום אני בת 18 ולפני חודשיים היה לי קילופי ים ואדמומיות קטנה ליד האף הלכתי לרופא עור שאמר שזה סבוריאה (פעם ראשונה שהיה לי דבר כזה) ועכשיו בה זה עבר , שאלתי היא האם זה נקרא שהעור לי סובל מסבוריאה ?? אני רוצה לקנות קרם לחות לפנים וישלי עור מעורב אז אני צריכה לקנות לעור מעורב או עם סבוריאה למרות שזה עבר

סבוראה היא מחלה כרונית עם החמרות לכן עליך התייחס אליה ככזו. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית