קיורטן - מספר שאלות

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

06/03/2011 | 13:27 | מאת: ענת

שלום רב, אני בת 25, שלושה שבועות לתוך הטיפול - רציתי לשאול: 1. כמה זמן לאחר סיום הטיפול העור נשאר רגיש לשמש וכו'. 2. לפני יום יומיים ראיתי שבחלקים ממש קטנים בפנים (שתי נקודות ליד השפה העליונה ואחת על האף) כאילו ירדה השכבה העליונה של העור, כלומר - החלק ה"מבריק" ירד ונשאר תחתיו רק החלק המט - האם זה טבעי בטיפול עם התרופות האלה והאם זאת בעצם הסכנה הגדולה לגביי פיגמנטציה? ובנוסף - האם זה יעבור?? תודה רבה, ענת

1. כחודשים 2.כן, כן וכן. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית